Mistä Ilonpisarassa on kysymys ?

Ilonpisara ohjelma tuo hoivakoteihin maamme eturivin Tähtiartistit ja korkeatasoiset esittävän taiteen tilaisuudet. Ohjelma kerää huomiota, ihmisiä ja rakkautta. Sen tavoitteena on luoda hoivakodista koti, joka on vireä ja innostava tapahtumien keskipiste. Toiminnan keskellä on laadukas, näkyväksi nostettu, ihmisarvoinen vanhuus. Ohjelma tuo ihmiset yhteen kiinnittäen vetovoimaisella tapahtumalla median ja kansalaisten huomio ikäihmisiin, Kunniakansalaisiin.

 

Kuka omistaa Ilonpisaran?

Ilonpisara on eettinen ja aineeton haasteohjelma, jolla ei ole pankkitiliä. Se ei kerää varallisuutta, eikä omaisuutta. Se kerää huomiota ja painoarvoa. Ilonpisaran omistaa jokainen haasteeseen vastannut. Rakkaus ja ihmisarvoinen vanhuus ovat kaikkien omaisuutta.

 

Miten Ilonpisara toimii ?

Ilonpisara on yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille henkilöille osoitettu haasteohjelma, jossa Ilonpisaran ostanut mahdollistaa tapahtumapävän hoivakodissa. 

 

Keitä ovat Ilonpisara artistit?

Ilonpisara Tähtiartistit ovat kasvava joukko tunnettuja maamme eturivin taiteilijoita. He ovat sydämellään vanhustyöhön sitoutuneita laulajia, näyttelijöitä, ja viihdyttäjiä.

 

Kuka voi ostaa Ilonpisaran?

Ilonpisaran voi ostaa yritys, yhteisö, tai yksityinen henkilö.

  

Miten voi ostaa Ilonpisaran?

Tilaaja ottaa yhteyttä Varaukset - sivun kautta Ohjelmasihteeriin puhelimitse tai sähköpostilla ja kertoo hänelle toiveistaan. Ohjelmaihteeri selvittelee hoivakodin toiveet, artistien aikatalut, sekä paikkakuntakohtaiset mahdollisuudet tapahtumapäivän toteuttamiseen.

 

Miten hoivakoti voi tlata Ilonpisaran?

Hoivakoti voi lähestyä oman alueensa yritystä ja kertoa Ilonpisara-ohjelmasta, sekä omista toiveistaan, ja näin haastaa yritys mukaan Ilonpisara-ohjelmaan.

 

Mitä Ilonpisara maksaa?

Yhden tapahtumapäivän, ja rekisteröidyn tunnuksen vuotuisen käyttöoikeuden hinta on 1500,-.

  

Mitä ostanut hankinnallaan saa?

 Tapahtumapäivän eli kaksi Ilonpisara tilaisuutta osoittamassaan hoivakodissa.

Tapahtumaansa Ilonpisara Tähtiartistin.

Vuotuisen käyttöoikeuden rekisteröityyn Ilonpisara tunnukseen omassa viestinnässä ja mainonnassa.

Arvokkaan, suojelijoiden allekirjoittaman Ilonpisara-kunniakirjan,

Mahdollisuuden haastaa mukaan yhteistyökumppani.

Näkyvän ja arvokkaan viestin itsestään yhteiskuntavastuullisena yrityksenä, yhteisönä ja toimijana.

Iloa ja painoarvoa.